IFA udstilling El-scooter stand

IFA er en stor global messe inden for forbrugerelektronik og husholdningsapparater.Når vi fejrer vores 99 års jubilæum, har IFA altid været i centrum for teknologi og innovation.Siden 1924 har IFA været en platform for teknologifrigivelse, visning af detektorudstyr, elektroniske rørradiomodtagere, Europas første bilradio og farvefjernsyn.Fra åbningen af ​​Albert Einstein i 1930 til lanceringen af ​​den første videooptager i 1971, har Berlin IFA været en vigtig komponent i den teknologiske forandring, der har bragt industripionerer og innovative produkter sammen under samme tag.

IFA Berlin er en autoritativ platform inden for husholdningsapparater og hjemmeunderholdningsindustrien, der tiltrækker store mærker, herunder Bosch, Electrolux, Haier, Jura, LG, Miele, Samsung, Sony, Panasonic og andre.

Vores vigtigste produktionslinje er elektrisk scooter, elektrisk cykel to serier, specialiseret i produktion og salg i mere end 8 år.

Vores virksomhed deltager i IFA-udstillingen i næste måned med stand nummer H17-148.Vi byder alle velkommen til at komme og henvise vores nye el-scootere og cykler sammen ved standen.Vi ser frem til dit besøg.

MG_9986


Indlægstid: 28. august 2023

Forbinde

Giv os et råb
Få e-mail-opdateringer